Rewah Paint System Navigator
Rewah Paint System Navigator
 

Wat kan ik doen om doorbloeding door mijn verf te vermijden?

Bepaalde stoffen in de ondergrond kunnen zorgen voor verkleuring van de eindafwerking.

We spreken hier bijvoorbeeld over roet, nicotine, viltstift, potlood, en als er op hout gewerkt wordt: tannines en andere wateroplosbare inhoudsstoffen. Deze laatste komen o.a. voor bij eik, kastanje, merbau,...

 

Estetik Isolprim is een speciale primer voor het blokkeren van deze stoffen. Deze primer wordt dus gebruikt als isolerende laag voor diverse soorten vervuiling alvorens de eindlagen aangebracht worden.

De Estetik Isolprim is solventvrij en heeft een zeer goede vloei. Deze wordt aangebracht met een borstel, rol of airless in een uniforme dekkende laag. We raden aan om 2 lagen kruiselings aan te brengen.

Voor de verdere technische details verwijzen we graag naar de technische fiche van dit product.

 

 
Rewah Paint Rewah Paint Rewah Paint Rewah Paint
 
Sitemap Privacy

Rewah Paint System Navigator (RPSN) is een systeem dat automatische adviezen verstrekt bij schilderwerken. De adviezen die bekomen worden zijn gerelateerd aan de door de gebruiker opgegeven criteria. Het zijn richtlijnen die de uitvoerder, die geacht wordt de nodige vakkennis te hebben, zelfs bij begeleiding door onze diensten, niet ontslaan voor de verantwoordelijkheid van de door hem uitgevoerde werken. Schade door gebreken aan de ondergrond en schade als gevolg van onvoorziene of niet waarneembare oorzaken vallen buiten dit advies. Onze verantwoordelijkheid beperkt zich tot de waarde van de gebruikte goederen bij een  bewezen gebrek van de fabrikant. De uitvoerder wordt geacht kennis genomen te hebben van de laatst uitgegeven technische fiches en veiligheidsfiches en deze in hun totaliteit te respecteren.
Rewah nv is producent, fabrikant van minerale verven, kalkverven, silaan hybrideverven en acrylaatverven voor het schilderen van gevels, schilderen van muren en beton, zoals bijvoorbeeld Kalei Liscio 2, Tensiocoat, Tensiocoat Quartz, Inducryl Façade, Inducryl Façade Forcefib+, Kalkverf Calciana, alsook de bijhorende reinigingsproducten, fixateurs en primers, waaronder Rewanet en Tensiocoat Fix.